Іван Рибак взяв участь у відкритті “Миколайчук-фесту” у Вижниці

Напередодні Дня народження відомого українського кіномитця Івана Миколайчука на Вижниччині традиційно розпочався Всеукраїнський фестиваль кіно та пісні “Миколайчук-фест”. Третій рік поспіль сюди з’їжджаються народні артисти України, відомі кінорежисери, актори, діячі мистецтв, студенти та просто цінителі українського кіно з метою поспілкуватися, підтримати творчі ініціативи та налагодити співпрацю молодих митців.

“З кожним роком на фестивалі збирається все більша кількість учасників та гостей. Підтвердженням цьому був переповнений сьогодні зал Будинку культури. І кожного разу, з великою радістю, я також приймаю участь в урочистому відкритті фестивалю. Адже, це грандіозне свято, яке дарує людям велике щастя та щиру радість. Більше того, цей захід демонструє багатство української національної культури, сприяє розвитку народної та сучасної пісні.

Тож бажаю всім учасникам натхнення та віри у перемогу, а вижничанам та гостям краю хорошого та гарного настрою”, – розповів народний депутат України Іван Рибак.